Autokorjaamo 2023 -messut lokakuussa

Jälkimarkkina-alan suurtapahtuma järjestetään viiden vuoden tauon jälkeen.

Korjaamoalan ammattilaiset saavat 13.-14.10. järjestettäviltä Autokorjaamo 2023 -messulta tärkeää tietoa alan kehityksestä ja uutuustuotteista. Alalla on tapahtunut viiden vuoden aikana paljon, ja tällä sektorilla toimii myös paljon uusia alan ammattilaisia, jotka eivät koskaan aikaisemmin käyneet vastaavassa ammattitapahtumassa. Jälkimarkkina-ala tarvitsee edelleen uusia, motivoituneita työntekijöitä. Autojen tekninen kehitys ja erityisesti niiden sähköistyminen edellyttävät alan ammattilaisilta uudenlaista, herkeämättä päivitettävää osaamista.

Autokorjaamo-messuilla on helppo tutustua alan tarjontaan ja verkostoitua.

”Nyt on oikea aika järjestää Autokorjaamo-messut Helsingissä. Vierailimme tammikuussa järjestetyillä alan ammattimessuilla Göteborgissa ja siellä oli tunnelma korkealla. Kävijämäärä kohosi jopa yli vuoden 2020 kävijämäärän”, kertoo liiketoimintapäällikkö Jussi Kivikari Helsingin Messukeskuksesta. ”Ammattitapahtumat ovat erittäin tärkeitä myös korjaamoalalle. Messuilla tavataan asiakkaat kasvokkain ja voidaan esitellä koneita työnäytöksissä. Rakennamme tapahtuman yhteyteen laadukkaan ohjelman, joka päivittää ammattilaisten tiedot.”

Erilaiset autoalan luennot ja tietoiskut kuuluvat tapahtumakokonaisuuteen.

Helsingin Messukeskus järjestää Autokorjaamo-messut Suomen Autoteknillisen Liiton toimeksiannosta yhteistyössä Teknisen Kaupan Liiton Korjaamolaitetoimittajat KLT-jaoston ja Suomen Varaosakaupan Keskusliiton kanssa. Sisäänpääsy on yhteystietoja vastaan ilmainen, ja kävijäksi rekisteröityminen kannattaa tehdä etukäteen.

Edellisen kerran tapahtuma järjestettiin vuonna 2018 ja silloin Autokorjaamo-messuilla vieraili yli 5600 ammattilaista.

Tapahtuman verkkosivut: www.autokorjaamomessut.fi