Tilaukset ja osoitteenmuutos, irtonumerot

Suomen Autolehden tilaus vuoden ajalle (10 numeroa) maksaa 72 euroa (sis. 10 % alv).
Soita tai käytä sähköpostia. Muista mainita lehden saajan nimi ja osoite.

Puh. 09-6944 807, 044 5543818, 

Yllä oleviin yhteystietoihin voi ilmoittaa myös osoitteenmuutoksen.

 

Kokeile ja tutustu!
Näyte hyvitetään täysimääräisesti!

Voit tutustua lehteen myös tilaamalla toimituksesta uusimman irtonumeron. Irtonumero maksaa kotiin toimitettuna 9,90 euroa (sisältää alv:n 10 %). Jos irtonumerotilaus johtaa vuosikerran tilaamiseen, vuosikerta maksaa vain 62,10 euroa (sis. 10 % alv). Kokeilu on silloin ilmainen!

Puh. 09-6944 807, 044 5543818, 

Muut irtonumerot toimitetaan hintaan 9,90 euroa (sisältää alv:n 24 %) lisättynä postikuluilla toteutuneen mukaan.

 

 

Autotekniikan opiskelija, saat Suomen Autolehden ilmaiseksi!

Suomen Autoteknillinen Liitto ry (SATL) tarjoaa autotekniikan opiskelijoille (AMK:t ja korkeakoulut) maksuttoman opiskelijajäsenyyden koko opiskeluajan. Sen jäsenetuna saat Suomen Autolehden veloituksetta.

Toimi näin: Mene internet-osoitteeseen www.satl.fi ja sieltä edelleen kohtaan jäsentietolomake. Valitse alasvetovalikosta "opiskelijajäsen", täytä lomake ja lähetä tiedot. Tiedot menevät SATL:n toimistoon, joka sijoittaa sinut oman paikkakuntasi Autoteknillisen Yhdistyksen opiskelijajäseneksi, kun opiskelijastatuksesi on varmistettu oppilaitoksestasi.

SATL:n tarjoaman edun myötä voit tutustua lehteen koko opiskeluaikasi ilmaiseksi. Kun aikanaan valmistut, SATL tarjoaa sinulle vielä varsinaisen jäsenyyden valmistumisvuoden loppuun, jonka jälkeen sitten liityt maksavaksi jäseneksi, jos näin päätät. Sen ratkaisun teet vapaasti, opiskelijajäsenyys ei sido sinua mihinkään.