Tilaukset ja osoitteenmuutos, irtonumerot

Suomen Autolehden tilaus vuoden ajalle (10 numeroa) maksaa 75 euroa (sis. 10 % alv).
Käytä tilaukseen alla olevaa lomaketta.

Lomakkeella voit ilmoittaa myös osoitteenmuutoksen ja tilata irtonumeron.

Yhteydenottolomakkeelle

 

Kokeile ja tutustu!
Näyte hyvitetään täysimääräisesti!

Voit tutustua lehteen myös tilaamalla toimituksesta uusimman irtonumeron. Irtonumero maksaa kotiin toimitettuna 10,90 euroa (sisältää alv:n 10 %). Jos irtonumerotilaus johtaa vuosikerran tilaamiseen, vuosikerta maksaa vain 64,10 euroa (sis. 10 % alv). Kokeilu on silloin ilmainen!

Muut irtonumerot toimitetaan hintaan 10,90 euroa (sisältää alv:n 10 %) lisättynä postikuluilla toteutuneen mukaan.

Käytä irtonumeron tilaamiseen alla olevaa lomaketta.

 

Lehtiluukusta voit ostaa irtonumeron digitaalisen kappaleen.

 

Autotekniikan opiskelija, saat suomen autolehden erittäin edullisesti!

Suomen Autoteknillinen Liitto ry (SATL) tarjoaa autotekniikan opiskelijoille (AMK:t ja korkeakoulut) maksuttoman opiskelijajäsenyyden koko opiskeluajan. Jäsenetuna saat halutessasi Suomen Autolehden opiskeluaikana kotiin kannettuna erittäin edullisesti, 10 euroa / vuosikerta.

Toimi näin: Mene internet-osoitteeseen www.satl.fi ja sieltä edelleen valikkoon "SATL" ja sen kohtaan hae jäsenyyttä. Valitse "opiskelijajäsen", täytä lomake ja lähetä tiedot. Tiedot menevät SATL:n toimistoon, joka sijoittaa sinut oman paikkakuntasi Autoteknillisen Yhdistyksen opiskelijajäseneksi, kun opiskelijastatuksesi on varmistettu oppilaitoksestasi.

SATL:n tarjoaman edun myötä voit tutustua lehteen koko opiskeluaikasi ajan hintaan 10 euroa / vuosikerta. Kun aikanaan valmistut, SATL tarjoaa sinulle vielä varsinaisen jäsenyyden valmistumisvuoden loppuun, jonka jälkeen sitten liityt maksavaksi jäseneksi, jos näin päätät. Sen ratkaisun teet vapaasti, opiskelijajäsenyys ei sido sinua mihinkään.

 

Yhteydenottolomake

Syötä kuvassa näkyvä merkkijono yllä olevaan kenttään